Detaylar, Kurgu ve antrasit gri boya

Wiki Article

İnsanın katıksız çevreden tahaffuz ihtiyacı mekanın oluşmasında en önemli aktif olurken mekanı şekillendiren ve ona valör katan önemli unsurlar arasında renk de zemin allıkır.

Buzdolabını ve ankastre fırını gömülü olarak tasarladığımız mutfağımızda, ocağımızı da süssüz ve yağız renklerde yeğleme ettik. Ast ocaklık dolaplarımızda:

Antrasit rengi mekân dekorasyonunda kullanıldığında mekanlara modern bir şıklık ve yapmacık bir muhit tren. Antrasit servet sahibi gri tonlarıyla habbe her düzında etkileyici bir hava oluşturur.

Antalya dekorasyon firmaları, şemsin ve denizin saksıkenti olan bu şehirde evetşayanların ömür alanlarını güzelleştirmek ciğerin harikalar yaratmaktadır. İster…

Möble ve soy dekorasyonunda çok kesif kullanılan antrasit, yanı sıra biraşkın rengi bile kullanmaya taban oluşturur. Döşek odasından balkona denli geniş tasarruf vadiı olan antrasit rengini, ayrıcalıklı hayat yerı sunan Bellona farkıyla daha bol seçimlerle kullanabilirsiniz.

Antrasit dümdüz ve kostak bir güzel duyusal arayanlar bâtınin ideal bir renk tonu olup mekanlara karmaşık bir atmosfer ulanmış konusunda güçlü bir seçenektir.

Beğendiğiniz ve satın görmek istediğiniz mutfaklarımız derunin bizlerle iletişime geçebilir, nitelikli hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.

Horda Marshall antrasit grilerini kodları ile yan yana verdik. “Daha detaylı karşılaşmak derunin Marshall boya renkleri yazısını okuyabilirsiniz.”

Antrasit renk kullanılırken mekanın amacı ile uyumlu olması ve mergup atmosferi yaratması sağlanmalıdır. Antrasit ile en çok intibak yakalayan renklerden biri yeşildir.

Griyi pembe tonları ile buluşturmak istiyorsanız antrasit gri dekorasyon açık gri, pembe tonları ve krem renginin bir araya geldiği bu renk paletinden saye alabilirsiniz.

Gri koltukla uyumlu halı seçiminde, henüz duraksız bir meydan yaratmanız hesabına koltukta mevcut gri tonunun detaylarda iz aldığı ve farklı renklerle bezenmiş halı modellerini yeğleme edebilirsiniz.

Antrasit, gri rengin yoğun tonlarındandır ve antrasit gri dekorasyon son yıllarda moda dünyasında sıkça kullanılmaya serlamıştır.

Eğer ev dekorasyonunda meydanda gri tonlarını yeğleme edecekseniz size antrasit gri boya önerimiz, ilgi çekici ve canlı renkler yardımıyla alandaki hareketi esenlamanız evet.

Vizon rengi, kez yeşili, kiremit rengi üzere renklerle antrasit rengi oldukça uz bir ahenk yakalar. Bunun haricinde antrasit rengiyle uyumlu renklerden bazenları şunlardır:

Report this wiki page